Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Βαρέθηκα.....



   Καλησπέρα σας. Τι κάνετε? Είστε καλά?Το ελπίζω. Εγω πάλι όχι.ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!! Ζω μια ρουτίνα που δεν βλέπω να αλλάζει. Κάθε μέρα σχολείο-φροντιστήριο-διάβασμα .Βαρέθηκα να διαβάζω. Έχω καταντήσει να μην έχω προσωπική ζωή.Να μην έχω ελεύθερο χρόνο.
   Και οι καθηγτές τι κάνουν για όλο αυτό???Μας φορτώνουν με όλο και περισσότερα μαθήματα.Δεν μας καταλαβαίνουν.Νομίζουν ότι όλα είναι εύκολα για έμας και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.Κι όμως δεν μπορούμε άλλο.Έχουμε αποβλακωθεί.Είμαστε όλοι την μέρα χωμένοι σε ενα βιβλίο.
  Και γιατί το κάνουμε όλο αυτό???Για να περάσουμε σε ένα πανεπιστήμιο.Να τυρρανηθούμε πέντε-έξη χρονάκια εκεί και μετά......Και μετά να μην βρίσκουμε δουλειά ή αν βρούμε (που χλώμο το βλέπω) θα είναι για ένα κομμάτι ψώμι.
  Θέλω να βλέπω την ζωή θετικά αλλά μπορώ ή μάλλον υπάρχει θετική πλευρά. Έχω απογοητευτεί πλέον και δεν ξέρω τι να πιστέψω.....

1 σχόλιο:

  1. Όλοι μας βαρεθήκαμε νομίζω να ζούμε αυτήν την ρουτίνα! Αλλά από την άλλη, όταν υπάρχει ρουτίνα οι εκπλήξεις έρχονται πιο ευχάριστα λέω εγώ. Καλό σου απόγευμα, just stay in life!

    ΑπάντησηΔιαγραφή