Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Mundobasket 2010 Turkey: Η ήττα της Ελλάδας και οι αποχωρήσεις των παικτών της Εθνικής


   Η ήττα της Εθνικής στον αγώνα με την Ισπανία, αποτέλεσε τον οριστικό αποκλεισμό μας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αποδείχθηκε ότι για έβδομη φορά δεν καταφέραμε να νικήσουμε την πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία(2006). Αρνητικές κρητικές απέσπασε η ελληνική ομάδα, έπειτα από την ήττα της από πρόθεση στον αγώνα με την Τουρκία, και πολλοί πιστεύουν πως το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα ήταν κάτι σαν θεία δίκη.
   Σάλο προκάλεσε και η είδηση της αποχώρησης του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Εθνική στους μπασκετικούς κύκλους της Ελλάδας και όχι μόνο. Δύο από τους βασικούς λόγους ήταν η κόπωση σε σημείο εξόντωσης καθώς και οι τραυματισμοί που άλλοτε ήταν σοβαροί και άλλοτε λιγότερο σημαντικοί.
   Ακόμα, ανακοινώθηκε σήμερα και η αποχώρηση του Κώστα Τσαρτσαρή, οπού ο 31χρονος μπασκετμπολίστας αποχώρησε για να δώσει τη <<σκυτάλη>> στους νεότερους. Όπως και να΄χει εμείς πάντα θα θυμόμαστε και θα θαυμάζουμε τη αξιοσημείωτη σταδιοδρομία των παικτών αυτών στα γήπεδα όλου του κόσμου!
(post του Κώστα)

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή παιδιά!!! Αν σε μία μέρα δημοσιεύσατε 3 άρθρα μέχρι που θα φτάσετε?? :Ρ
    Α κάντε διπλό λογαριασμό ως διαχειριστές του blog έτσι ώστε να φαίνεται ποιος δημοσιεύει τι κ να μην χρειάζεται ν το γράφεται εσείς... Κ πάλι καλή αρχή! :)
    Πιο τέλειο τίτλο δεν έχω ξαναδεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα! Ευχαριστουμε πολυ και τους δυο σας γιατι ουσιαστικα επιρρεαστηκαμε απο τα δικα σας αρθρα! Σάκη ωραια ιδέα αλλα βαριεμαι τρελλα να κανω επεξεργασιες!!(Σοφια :P xD λογικοτατο!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή