Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πυξ-Λαξ 2011- 7/9 Θεσσαλονίκη! Η επανένωση!

   They are back! Και ναι, η απλά υπέροχη αυτή ελληνική μπάντα μας αποζημείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περασμένη Τετάρτη για την απουσία της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια. Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας μας έκαναν να περάσουμε μια διασκεδαστική, εξαίσια και πάνω από όλα συναισθηματική βραδιά που θα μείνει σε όλους τους παρευρισκόμενους αξέχαστη.
   Δυστυχώς, για εμένα προσωπικά κυριαρχούσε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας ένα κλίμα νοσταλγίας. Μπορεί να μην άκουγα τόσο φανατικά Πυξ-Λαξ πριν διαλυθούν, αλλά η δυνατή φωνή του Μάνου και τα συναισθήματα που έβγαιναν στην επιφάνεια κάθε φορά που τραγουδούσε, σημάδεψαν και θα συνεχίσουν να σημαδεύουν την εφηβεία μου.
   Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε όλοι να τον αγαπάμε, και παρά την συγκίνηση, δεν σταματήσαμε να τραγουδάμε ούτε στιγμή. Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;, Γιατί, Εσύ εκεί, Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, You get in love, Σ'αγαπώ, Πούλα με, Senor και άλλα πολλά! Η καλύτερη στιγμή κατά τη γνώμη μου ήταν το Μια συνουσία μυστική, όπου έγινε κυριολεκτικά χαμός και έτρεμε το στάδιο. Η συναυλία έκλεισε με πυροτεχνήματα στον ουρανό και με πλατιά χαμόγελα σε όλα τα πρόσωπα.
   Μπορεί να έφαγα ένα ποτήρι στο κεφάλι, να έκανα μπάνιο με νερό αλλά και ιδρώτα, να πονούσαν τα πόδια για το υπόλοιπο της νύχτας και να με πάτησε η μισή Θεσσαλονίκη, αλλά νιώθω πραγματικά ευλογημένη και τυχερή που βρισκόμουν εκεί. ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!